Kleine handdoekjes in uw restaurant.
Kleine handdoekjes kunt u heel goed gebruiken om als service aan te bieden voor uw gasten. De kleine handdoekjes kunt u voor verschillende doeleinden aanbieden. Indien u op de menukaart gerechten aanbiedt waarbij uw gast de handen moet gebruiken is een klein handdoekje een goede uitkomst. Bij gerechten als gamba’s, spare-ribs of mosselen ontkomt u er niet aan om uw gasten iets aan te beiden waarbij zij hun handen kunnen schoonmaken. Een bakje water met citroen op tafel ziet er na gebruik vaak wat onsmakelijk uit en helpt ook niet omdat het vaak maar een klein bakje is. Een tissue die verpakt zit in een kleine verpakking blijkt vaak onhandig open te maken met vieze vingers. Een vochtig klein handdoekje aanbieden is een goede oplossing en een uitstekende service. Een paar druppels water met een verfrissend aroma op het tablet en het kleine handdoekje is klaar voor gebruik.
Uw service nog meer verhogen met een klein handdoekje
Om in uw restaurant tijdens het diner een klein handdoekje aan te bieden zult u merken dat uw gasten dit enorm zullen waarderen. De kleine handdoekjes zijn ook uitermate geschikt om de handen te verfrissen voor de maaltijd. Ook helpt u met het kleine handdoekje uw gasten eventuele ongemakkelijke situaties te voorkomen. Daarbij zal uw gast met een gerust hart van zijn gerecht kunnen genieten omdat ze weten dat ze daarna hun handen schoon kunnen maken met een klein verfrissend handdoekje.
Deze uitstekende service zou u nog iets uit kunnen breiden door het logo van uw restaurant op de kleine handdoekjes te laten drukken. Zo wordt een simpel klein handdoekje een bijzonder klein handdoekje. Service van een hoger niveau!